Friday, February 24, 2017

Marodi, level 2


Nejen že se nachlazení vrátilo (u Téčka ani neodešlo), ale ještě si s sebou dotáhlo kámošku horečku. Chudák Teodor si to vyžírá, nemůže pořádně dejchat a příležitostně má i 39°C. Možná, že to přišlo v ten "pravý" čas, protože díky tomu, že mu je fakt blbě, tak se mu dostává spousta pozornosti a tulení. Ale jako už by mohl bejt zdravej, je to nápor na psychiku, musím být přítomná pro obě děti, navíc když jeden z nich ječí, protože mu je blbě, tak to taky na náladě nepřidává.
Jinak Stáz občas má přes 37°, rýmu moc nemá a kašle jen ze spaní, takže ta je dost v pohodě, ale samozřejmě, že chce žít přitulená na mě jako brácha.
S horečkama přišla otázka, jak vlastně ty děti zabavit, aby vydržeil v posteli. Jako fakt mě překvapilo, že nemám nejmenšího tucha, jak se tohle vlastně řeší. T., ač s horečkou, totiž neměl v nejmenším úmyslu jen tak ležet. Kdyby byl sám, nastěhovala bych do postele knížky a četli bychom si, jenže máme Stázku, která knihy požírá, trhá, případně si nám na stránky lehá (stejně jako náš pes). Nakonec zábavu zajistil youtube, ale jak dlouho ho to bude bavit?

Jo, a máme tu novinku, Stázka stojí bez opory.

No comments:

Post a Comment