Thursday, January 19, 2017

Herman, Rút a sourozenecká kniha


Trocha radosti U vofučat nespavých. Dneska dorazily na přání uháčkované panenky ke "Dni sourozenců". Ovšem T. jakmile viděl balíček, tak se dožadoval jeho otevření, takže panenky jsou v provozu už teď. Příznám se, že se mi moc líbí a Stázku taky zaujaly (ach, chtěla bych samé local hand-made toys). A protože se dostávám pomalu, ale jistě zpět do formy, co se imaginativní hry týče, i Téčku se začínají zamlouvat, neb jsou skvělým doplňkem ke schleichovskému utrpení - on si hraje se zvířatama a já se/jeho zapojuju s Hermanem a Rút.

Z fotoalba mám taky děsnou radost. Zdálo se totiž, že buď jsou s divnejma obrázkama, s koženýma deskama nebo bílá s reliéfem. Upřímně, ten obrázek není úplně, co bych si představovala, ale na sourozeneckou knihu bude super, protože je tam holka, kluk a pes, prostě moji tři vofuci. Jen teda nevím, jestli tu sourozeneckou knihu dělat pro rok 2016 nebo prostě "rok spolu", tedy že bych jí dodělala v dubnu 2017 - co myslíte?

P.S. Stázka by se k Teodorovi neustále tulila a ocucávala ho. Dneska večer jsem rozhodla, že jí nebudu uspávat v Tule, ale v posteli. Ona byla  tak odhodlaná se k němu dostat, přitulit se a ožužlávat ho. Prostě náš tulínek. Škoda jen, že Teodor její snahy neoceňuje...

No comments:

Post a Comment