Monday, July 10, 2017

Mega Bloks


Stavebnice Mega Bloks se u prarodičů objevila asi před rokem, kdy jsem mámě říkala, aby Téčku koupila Duplo. Vlastně ani nevím, proč nakonec přinesla tohle, asi se jí líbila myšlenka té dráhy. U 2,5 létého Teodora moc úspěchu neměla, protože je děsně nestabilní, ten návod, jak postavit to, co je na obrázku, byl děsně složitej, a za třetí, ty auta nejedou celou cestu dolů, ale musí se posunovat. A samolepky nám někdy v mezičase rozpustila Stázka. Ale přece to neprodáme/neposuneme dál, že?

Všudypřítomný bordel, protože chybí úložné prostory.
Stázka je naše naděje na hračky, které se u jejího staršího bráchy nechytly. No a Mega Bloks jí fakt zaujaly. Duplo totiž dohromady ještě nedá (můj brácha Teodorovi nakonec koupil menší sadu), protože je přece jenom titěrnější, ale tohle jí jde. Tím, že staví jen komíny, tak nestabilnost vlastně vůbec nevadí. A hlavně jí to dokážet zabavit na dlouhé minuty. Ono to je prima, že už si začíná hrát, že už není jen takové naše zvířátko :-) Doufám, že nám jich pár máma nechá odvízt si do Estonska, celou sadu rozhodně nepotřebujeme.





3 comments:

  1. Máme presne tú istu sadu a prišli sme k nej skoro rovnako ako vy :D a dráha sa dá postaviť aj tak aby autíčka sami zošli a až dole, mať veľký vekový rozdiel medzi deťmi ma tu výhodu, že ten starší by urobil čokoľvek preto aby ten mlatší nekňural, takže ta staršia prišla na to ako to postaviť a aby to fungovalo. Ale postavili sme ju 2x, raz u babičky keď ju dosatal a druhú krát doma keď sme ju doniesli a od vtedy leží nepovšimnutá v krabici, on už bol Mišo v tom čase na megabloks veľký. Ale si ma teraz inšpirovala a asi ju podarujem niektorej kamarátke čo má tak 18 mesačné dieť, mám také 4 tak teraz len vybrať tú ktorá sa takej stavebnici poteší najviac :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hele, jak to zaridit, aby ta auta jela dolu celou cestu? Jo, pro tuhle vekovou kategorii do 2 let je ta stavebnice fajn :)

      Delete
    2. no to ja neviem, dcerato nejako poprestavovala a šlo to :D

      Delete