Tuesday, March 21, 2017

Zpívánky

Teodor se ozvučuje, začíná opakovat slova, učí se nové hlásky...dokonce říká dvě dvouslabiková slova, kde ty slabiky jsou jiný (kytí, kykyryký), jsem máma (ano, ve skoro 3 letech jsem se stala mámou!!!!)...škoda jen, že to furt jde tak děsně pomalu...


6 comments:

  1. a to mama pouziva aj keď ťa chce zavolať? Alebo keď ťa zbadá trebarz v dverách tak povie mama? Miško vie povedať mama a vie, že som to ja. Ale v podstate to nepoužíva :( Rovnako tak tata, ale to teda čas od času použije aby manžela prilákal, aby sa sním hral.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nee, k zavolani ne, to vi, ze staci mrucet :-p :/ pouziva to, kdyz chce, abych za nej neco udelala nebo aby rekl, s kym danou vec bude delat (baba nebo mama).

      Delete
  2. Taky u nas jde mluva desne pomalu a kazde slovo je desne vydrene. Ale snad jednou bude lepe.
    U logopedky se zasadne drzi bobrik mlceni, doma si zvatla, ale .. no jak jsme psala, jde to pomalu a je potreba se radovat z kazde malickosti.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teodor se teda nebojí mluvit, ale on se naučil univerzální "pe-pe", takže to používá místo broukání a já si mám domyslet, co potřebuje. :-/ Ano, snad jednou bude líp a budem na tu práci s každým slovem vzpomínat.

      Delete
    2. Bohuzel u nas to neni az tak o strachu.

      Ano, snad jednou bude lip :-)

      Delete
    3. Nevím, kdo jste, ale přeju vám, aby bylo brzo líp. U nás jsem přesvědčená, že kdybychom bydleli v ČR, že by mluvil líp.

      Delete